Lukk
Training365 Pro logo

Kundeservice 239 60 603  Man-fre kl 730-18, søn kl 18-21

Tilbud & Leasing

Tilbud

Med et bredt utvalg, nedsatte priser og service i verdensklasse så tør vi love et tilbud ut fra deres ønsker og krav. Våre rutinerte medarbeidere har erfaring med både offentlig og privat sektor og har laget løsninger til alt fra politistasjoner og fylkesting til hoteller og treningsanlegg. Og uansett om maskinene skal brukes av nybegynnere eller treningseksperter, så har vi både kompetansen blant våre medarbeidere og produkter for alle treningsnivåer, for å lage et riktig bra forslag.

Kontakt oss og så lager vi sammen et prisforslag i toppklasse - vår kundetjeneste står på tå hev og kommer til å svare rekordraskt.

Leasing

Dere trener - vi tar oss av administrasjonen
Attraktive priser
Fordelaktige leieavtaler

Å lease treningsprodukter er en smart måte for dere å finansiere innkjøp av individuelle treningsmaskiner eller hele gymløsninger uten å eie produktene. Fordelene er at dere kan teste fordelene med et eget treningslokale uten å binde egen kapital. Dere får produktene, kan komme i gang med treningen, og vi tar oss av administrasjonen!

Vi tilbyr deg å lease et fullstendig treningslokale med alle tenkelige maskiner, redskap og tilbehør - og dette til svært attraktive priser! Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig i vårt enorme produktutvalg - og du slipper å betale for produktene på ett enkelttidspunkt, men betaler i stedet en løpende månedskostnad.

Vi har et langt og nært samarbeid med Wasa Kredit - noe som gjør at vi kan tilby trygge og fordelaktige leasingavtaler. Det er selvsagt også fordelaktig for foreninger eller firmaer å slippe å påvirke kontantstrømmen på ett enkelttidspunkt med en større kostnadspost.

Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 kr
Til kassen