Lukk
Training365 Pro logo

Kundeservice 239 60 603  Man-fre kl 730-18, søn kl 18-21

Lokalet

Treningslokale for bedrifter

  • Erfaring med treningslokaler for bedrifter innen privat og offentlig sektor
  • Kostnadsfri rådgivning og konsultasjon
  • Du vil bli satt pris på av dine kolleger!

Et treningslokale er ofte et høyt verdsatt personalgode og kan styrke samholdet på kontoret. Vi har erfaring med å konsultere mange bedrifter, både innen privat og offentlig sektor, og hjelper dere gjerne med å skissere bedriftens fremtidige samlingsplass.

Vi tror klippefast på ideen om at et treningslokale forbedrer medarbeidernes helse betydelig og øker arbeidsmoralen. Men for å få ut maksimalt med nytte og moro av treningsanlegget på kontoret, så må vi sammen fundere på hvordan lokalet skal innrettes.

Spørsmål det er verdt å tenke igjennom:
Hvilke arealer er tilgjengelig?
Omtrent hvor mange forventes å benytte lokalet daglig?
Ønsker dere et tradisjonelt treningslokale med maskiner og redskaper?
Eller fokusere på "trendy" treningslokaler med for eksempel crossfit eller kampsport? Eller ønsker dere å bygge et dansestudio?

Treningslokale til borettslaget

  • Øker verdien på eiendommen
  • Naturlig samlingspunkt
  • Effektiv utnyttelse av arealer på eiendommen

For et borettslag å investere i et felles treningslokale er en effektiv måte å øke verdien på eiendommen - i dag nesten sammenlignbart med å investere i for eksempel fiber eller balkonger. I dagens renteklima, og med høye boligpriser over hele landet, er denne slags investering i eiendommen både sikker og øker verdien. Dessuten øker det naturligvis interessen for borettslaget deres og fremmer et trivelig miljø blant naboene å kunne treffes og omgås på fellesarealer på eiendommen. Og for mange (barne)familier så er det jo rene drømmen å være så nært treningslokalet - tidseffektivitet i sin reneste form!

Vi har hjulpet mange borettslag med å forvandle triste og mørke treningsrom til levende og inspirerende treningslokaler. Kontakt oss og fortell oss hva dere tenker, så kan vi raskt og enkelt skissere et løsningsforslag til dere. Hvis dere definerer hva slags arealer som er disponible, og hvor på eiendommen de ligger, så kan vi sette sammen et par forslag til mulige treningslokaler. Vi gir forslag både når det gjelder fokuset med treningen og ambisjonsnivået med tanke på antall maskiner og øvrig utstyr.

Treningslokale til hotell og konferansesentre

Vi har et komplett produktutvalg for å kunne utnytte arealet optimalt for et treningssenter eller tilsvarende treningslokale på et hotell eller et konferansesenter Vi har erfaring med å sette sammen treningslokaler oppbygd ut fra vidt forskjellige behov og budsjetter. For å gi dere et eksempel kan vi gjerne vise en kundecase fra tidligere installasjoner og arbeider vi har gjennomført - kontakt oss, så plukker vi frem et eksempel som ligner deres ønsker og krav.

Treningslokale til idrettslaget

Så artig at dere tenker på å sette sammen et treningslokale for foreningen deres! Felles treningsrom i et idrettslag er en nøkkelingrediens for å skape kontinuitet, følelse av samhørighet og en «rød tråd» gjennom hele virksomheten. Vi elsker å diskutere produkter og maskiner og har bred erfaring med å bygge treningslokaler for foreninger innen mange forskjeller idretter og idrettsgrener. For å vise frem mulighetene for dere, kan vi gjerne vise en kundecase fra tidligere installasjoner og arbeider vi har gjort for andre foreninger - kontakt oss, så plukker vi frem et eksempel som ligner deres behov!

Treningslokale til kommune, fylke og stat

Et treningslokale er ofte et høyt verdsatt personalgode og kan styrke samholdet på kontoret. Vi har erfaring med å konsultere mange virksomheter, ofte innen offentlig sektor, og hjelper dere gjerne med å skissere deres organisasjons fremtidige samlingsplass.

Vi tror klippefast på ideen om at et treningslokale forbedrer medarbeidernes helse betydelig og øker arbeidsmoralen. Men for å få ut maksimalt med nytte og moro av treningsanlegget på kontoret, så må vi sammen fundere på hvordan lokalet skal innrettes.

Vi har tilgang til et større utvalg innen rehabilitering enn det som vises i utvalget. Nøl derfor aldri med å kontakte oss!

Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 kr
Til kassen