Lukk
Training365 Pro logo

Kundeservice 239 60 603  Man-fre kl 730-18, søn kl 18-21

Garantibestemmelser for forbruker

Komponentene som treningsapparater er satt sammen av er i hovedsak delt inn i tre hovedgrupper; slitedeler, andre utskiftbare komponenter og konstruksjon/rammeverk.

Med slitedeler menes deler som en ved normal bruk regnes med å måtte byttes ut med jevne mellomrom. Herunder tilhører deler som: bremseklosser, trinser, vaiere, justeringsskruer, kulelager, strikker, fjærer og lignende.
Ifølge kjøpsloven/forbrukerkjøpsloven er det ingen lovfestet reklamasjonsrett på slike deler. Men vi gir ett års garanti på disse delene.

Med andre utskiftbare komponenter menes alle andre løse deler som finnes på apparatene. Eksempler på slike deler kan være: seteputer, polstringer, pedaler, treningscomputere og annen elektronikk. På denne typen deler gjelder den lovfestede reklamasjonsretten på to år, forutsatt at de ikke er utsatt for unormal ytre påvirkning.
Unntatt fra denne kategorien er motorer til tredemøller. For alle tredemøllemotorer gjelder en fem års reklamasjonsrett, forutsatt at de ikke er utsatt for unormal ytre påvirkning eller unødvendig slitasje gjennom manglende vedlikehold.

Med konstruksjonsdeler/rammeverk menes hovedbestanddelene i treningsapparatet, dvs. stålkonstruksjoner og tilhørende sveisesømmer. For denne type deler gjelder en fem års reklamasjonsrett, forutsatt at de ikke er utsatt for unormal ytre påvirkning.
Lengre garantier/livstidsgarantier på rammeverk vil evt. være spesifisert for hvert enkelt produkt.

Om det oppstår fysisk skade og/eller skade på grunn av ytre påvirkning, bortfaller garanti på produktet. Eksempler på dette kan være fukt og vannskader, overspenning eller modifiseringer av brukeren selv som ikke samsvarer med bruksanvisningen til produktet.

Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 kr
Til kassen