Lukk
  • Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn
Kondisjon  Spinningsykkel  Finnlo Maximum Speedbike PRO

Finnlo Maximum Speedbike PRO

Finnlo Maximum
Finnlo Maximum Speedbike PRO
Finnlo Maximum Speedbike PROFinnlo Maximum Speedbike PROFinnlo Maximum Speedbike PROFinnlo Maximum Speedbike PROFinnlo Maximum Speedbike PRO
Beskrivelse

Beskrivelse

Med en treningssykkel kan du trene hjemme som på en racer- eller terrengsykkel. Selv med kortere trening kan du oppnå veldig høyt kaloriforbruk, og styrke ben- og setemuskulaturen effektivt. Få nye treningsmål på Finnlo Speedbike Pro med perfekt ergonomi:

  • Forbedrer kondisjonen
  • Gir sterkere og fastere ben
  • Reduserer fettavleiringer
  • Senker blodtrykket og hvilepulsen

Finnlo Speedbike PRO - maksimal kjøreglede hjemme

Treningen på Finnlo Speedbike Pro gir raske resultater, takket være sykkelens ergonomiske konstruksjon og brukervennlige funksjoner. Styrets spesifikke design og det komfortable setet «Selle Royal» gir maksimal treningskomfort selv under lengre økter. Styret kan stilles inn i 13 posisjoner horisontalt og 14 posisjoner vertikalt. I kombinasjon med en fleksibel setekonstruksjon (13 posisjoner horisontalt, 23 posisjoner vertikalt) gir den svært god komfort under syklingen. Akkurat som profesjonelle treningssykler, har Finnlo Pro et fast nav og et svinghjul på 25 kg.

Treningsdatamaskin og pulsmåling

Under trening kan du overvåke pulsen din med en integrert pulsmåler for brystbelte (brystbelte er ikke inkludert i leveransen). Du kan bruke pulsen til pulskontrollert trening. Puls og andre treningsdata vises på en oversiktlig LCD-skjerm. Du kan se dette: Tid, avstand, tråfrekvens, hastighet, puls. I tillegg lagres de 20 siste treningsøktene dine automatisk.

Moderne drivsystem og robust konstruksjon

Speedbike Pro har en stille og vedlikeholdsfri beltedrift. Veivepartiet med to kulelagre har blitt ytterligere forsterket for å tåle høy belastning i lang tid. I tillegg har pedalsystemet en herdet indre aksel og SPD-system. Bremser, drivsystemer og svinghjulnav er beskyttet mot fuktighet av en praktisk svettebeskyttelse. Hele treningssykkelen er stabil og stødig.

Husk at maskinen aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv omtreningsapparatet har «føtter». Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsapparatet kan være følsomt for statisk elektrisitet, noe en matte beskytter godt mot.

Vi hos Traningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

Alle Finnlo-produkter er dekket av tre års garanti. Produktene har imidlertid deler som er såkalte slitasjedeler - disse har en garantiperiode på 6 måneder fra kjøpsdatoen. Hvilke deler som regnes som slitasjedeler, er merket i listen over manuelle reservedeler med en stjerne foran reservedelen.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3574
EAN-kode4005251357404
VaremerkeFinnlo Maximum
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalNei
WattNei
PulsJa
Antall programmer0 st
HåndpulssensorerNei
Avstand pedal/sete85 cm
FlaskeholderJa
Svinghjulsvekt25 kg
TransporthjulJa
Vekt68 kg
Maks brukervekt150 kg
Lengde130 cm
Bredde55 cm
Høyde124 cm
Anbefalt brukerlengde155 - 200 cm
Trådløs pulsmottakJa
MotstandssystemManuell motstand
DrivsystemRemdrift
PedalerKombi (SPD & Kurv)
Horisontal justering salJa
Vertikal justering salJa
Horisontal justering styreJa
Vertikal justering styreJa
Garanti - privat3 års garanti
Garanti bedrift1 års garanti
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / Björn T

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Eva S

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Olof R

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å fylle ut min e-postadresse godtar jeg at Training365 Pro behandler mine personopplysninger for å kunne sende markedsføringsmateriell som er tilpasset meg i henhold til Training365 Pros personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen