• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Kondisjon  Treningsapparater  Trimsykkel  Schwinn 570U Upright Bike, Treningssykkel

Schwinn 570U Upright Bike, Treningssykkel

Schwinn
-21%
Schwinn 570U Upright Bike, Treningssykkel
Beskrivelse

Beskrivelse

Treningssykkel av høyeste kvalitet for hjemmetrening. Schwinn 570U treningssykkel er stilig og har mange funksjoner som tar treningsøktene dine til neste nivå. Den er utstyrt med 29 treningsprogrammer som gir komfort og variasjon i treningen. Den magnetiske motstanden av høy kvalitet er veldig stille i bruk og har 25 motstandsnivåer, noe som gjør den egnet for brukere på alle nivåer, uavhengig av treningsnivå.

570U er utstyrt med en dobbel skjermkonsoll som lar deg spore treningsdataene dine selv når en bok eller iPad er i holderen på toppen av konsollen. LCD-skjermer med høy oppløsning gir omfattende informasjon om hvordan du trener. Du overvåker i sanntid, avstand, hastighet, hastighet, kalorier, hjertefrekvens, treningssekvens, intensitet, måloppnåelse og treningsprogrammet som brukes. Blant et bredt utvalg av treningsprogrammer, vil du finne et program som passer deg og som motiverer og tar deg mot dine mål. Prøv for eksempel 12 profilprogrammer, 9 hjertefrekvensprogrammer (4 for nybegynnere, 4 for avanserte og 1 tilpasset program). I tillegg har den to kondisjonstester for forskjellige brukernivåer (1 nybegynner og 1 mer avansert) samt restitusjonstester.

Du kan overvåke pulsen din med integrerte pulssensorer eller med dine egne 5 kHz hjertefrekvensbelte, som selges separat. En komfortabel 3-trinns vifte blåser kjølig luft, noe som øker komforten på treningen ytterligere. Med innebygde akustiske høyttalere kan du lytte til favorittmusikken din direkte fra MP3-spilleren eller telefonen.

570U har mange justeringsalternativer som gjør at brukere i alle størrelser kan få en så optimal kjørestilling som mulig. Salen kan justeres i høyde og avstand, og styrevinkelen kan justeres til riktig posisjon.

Schwinn 570U er utstyrt med den nyeste Bluetooth-teknologien, som gjør det enkelt å koble enheten til flere applikasjoner. Med disse appene kan du nøye overvåke utviklingen av treningen din og oppnå dine mål.

Explore The World - applikasjon
Med appen Explore The World kan du praktisere de mest fantastiske veiene rundt om i verden. Tren i ditt eget tempo og nyt landskapet mens appen automatisk justerer hastigheten din. Opplev fantastiske ruter av forskjellige lengder rundt om i verden. Ruter legges til hver måned, slik at du kan nyte nytt landskap gang på gang. Explore The Worlds gratis versjon har tre tilgjengelige ruter. Hvis du vil ha flere ruter, må du velge et betalt abonnement.

Revolutionerende overføringsteknologi
I motsetning til et marked der det er konstant konkurranse om den største svinghjulvekten, Schwinn har spesielt fokusert på den omfattende utviklingen av svinghjul og overføringsteknologi. Svinghjulets vekt forteller imidlertid ikke hele sannheten om enhetens nivå eller dets nytteverdi. Den viktigste faktoren er dens kinetiske rotasjonshastighet, som har størst effekt på følelsen så vel som på hvordan motstandene føles. Schwinn mosjonssykler har et vektet svinghjul med tre ganger rotasjonshastigheten til andre merker av mosjonssykler. Dette er mulig med det store girforholdet 1:11 og det omkretsbrettede svinghjulet, hvor vekten plasseres på svinghjulets ytterkanter. Det gir en naturlig og responsiv følelse selv når du trener med høyt motstandsnivå.

Takket være denne revolusjonerende teknologien har svinghjulets vekt blitt holdt lavt, noe som gjør enheten mer holdbar. Dette betyr at Schwinn-enheter i gjennomsnitt kan vare lenger i aktiv bruk, tilby tyngre motstandsnivåer og er også lettere å bevege seg på grunn av lettere vekt uten å ofre følelse og trening. Så ikke la vekten på svinghjulet lure deg, men la teknologien snakke for seg selv!

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGy570U
EAN-kode708447910004
VaremerkeSchwinn
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattNei
PulsJa
RegenereringJa
Body Fat TesterNei
SkanningNei
Antall programmer29 st
Mål & Vekt
Lengde105 cm
Bredde54 cm
Høyde141 cm
Vekt28,5 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt136 kg
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemMotorstyrt magnetmotstand
Svinghjulsvekt3,5 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen