Lukk
  • Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

Vi hjelper deg med firmagym!

Kondisjon  Trimsykkel  Finnlo Maximum Finnlo Maximum Recumbent Bike (XR-898)

Finnlo Maximum Finnlo Maximum Recumbent Bike (XR-898)

Finnlo Maximum
Finnlo Maximum Finnlo Maximum Recumbent Bike (XR-898)
Finnlo Maximum Finnlo Maximum Recumbent Bike (XR-898)Finnlo Maximum Finnlo Maximum Recumbent Bike (XR-898)Finnlo Maximum Finnlo Maximum Recumbent Bike (XR-898)Finnlo Maximum Finnlo Maximum Recumbent Bike (XR-898)Finnlo Maximum Finnlo Maximum Recumbent Bike (XR-898)
Beskrivelse

Beskrivelse

Recumbent Bike fra FINNLO MAXIMUM er en profesjonell sittende trimsykkel på opptil 200 watt. Den er robust og holdbar for å tåle hard trening i mange år. Presisjonskulelageret gir en harmonisk rotasjon, og induksjonsbremsesystemet av høy kvalitet oppfyller klasse HA.

Intensiteten kan stilles inn nøyaktig mellom 25–200 watt (oppfyller standarden DIN SS-EN 957 for treningsutstyr), og treningen kan også pulsstyres. Pulsen måles med håndpulssensorene eller gjennom den integrerte Polar-kompatible pulsmåleren for brystbelte (valgfritt). 10 treningsprogrammer for variert og motiverende trening.

All treningsdata vises tydelig på den store LED-skjermen med 24x10 punktmatrise. Du kan også utføre en fystest på FINNLO MAXIMUM Recumbent Bike.

En integrert generator gir treningsdatamaskinen, viften og den elektromagnetiske bremsen den nødvendige energien. Dette lar deg trene hvor som helst og uavhengig av strømkilde.

Setet kan justeres i 14 forskjellige posisjoner for å passe alle. Treningen på den sittende trimsykkelen foregår i en halvliggende stilling, som avlaster ryggen og er skånsom mot leddene. Det gir trening med ekstra høy komfort.

Husk at maskinen aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv omtreningsapparatet har «føtter». Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsapparatet kan være følsomt for statisk elektrisitet, noe en matte beskytter godt mot.

Vi hos Traningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

Alle Finnlo-produkter er dekket av tre års garanti. Produktene har imidlertid deler som er såkalte slitasjedeler - disse har en garantiperiode på 6 måneder fra kjøpsdatoen. Hvilke deler som regnes som slitasjedeler, er merket i listen over manuelle reservedeler med en stjerne foran reservedelen.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3572
EAN-kode4005251357206
VaremerkeFinnlo Maximum
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
RegenereringNei
Body Fat TesterNei
SkanningJa
Antall programmer10 st
HåndpulssensorerJa
Svinghjulsvekt14 kg
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Vekt70 kg
Maks brukervekt150 kg
Lengde159 cm
Bredde74 cm
Høyde121 cm
Anbefalt brukerlengde155 - 200 cm
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
MotstandssystemMotorstyrt magnetmotstand
Garanti - privat3 års garanti
Garanti bedrift6 måneders garanti
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / Björn T

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Eva S

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Olof R

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å fylle ut min e-postadresse godtar jeg at Training365 Pro behandler mine personopplysninger for å kunne sende markedsføringsmateriell som er tilpasset meg i henhold til Training365 Pros personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen