Lukk
  • Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn
Kondisjon  Tredemøller  FitNord FitNord Diamond Dash 1000 Treadmill

FitNord FitNord Diamond Dash 1000 Treadmill

FitNord
FitNord FitNord Diamond Dash 1000 Treadmill
FitNord FitNord Diamond Dash 1000 TreadmillFitNord FitNord Diamond Dash 1000 TreadmillFitNord FitNord Diamond Dash 1000 TreadmillFitNord FitNord Diamond Dash 1000 Treadmill
Beskrivelse

Beskrivelse

FitNord Diamond Dash er markedets beste tredemølle. Møllen har en vekselstrømsmotor med en kontinuerlig effekt på 4,5 hestekrefter, en ramme på over 200 kilo og en eksepsjonell maksimal hastighet på 25 km/t. FitNord Diamond Dash er et utmerket valg for ekstra krevende bruk i hjemmegymmet eller på kommersielle treningssentre.
Diamond Dash tredemølles automatiske smøresystem betyr at feilsmurte belter er en saga blott. Smøresystemet garanterer at beltet alltid er i perfekt stand for løping. Denne funksjonen er som laget for treningssentre hvor det er flere brukere og ikke mulig å sjekke smøringen separat etter hver bruk. Disse egenskapene gjør Diamond Dash til en i utgangspunktet vedlikeholdsfri og også langvarig tredemølle, som er utmerket for kommersiell bruk.


Å løpe på en FitNord Diamond Dash tredemølle er stabilt og trygt for brukere av forskjellige størrelser og kroppsfasonger. Løpebåndets spesielle støtdempende system garanterer en behagelig løpefølelse for både lettere og tyngre løpere, så det kreves ingen separate møller. Diamond Dash er veldig trygt å løpe på takket være det store løpeområdet på 58 * 166 cm, noe som reduserer risikoen for å tråkke av beltet ved et uhell. Derfor er Diamond Dash også godt egnet for rehabiliteringsbruk. Tredemøllens ramme er nøye bearbeidet og kan trygt bære brukere opp til 180 kilo.


Diamond Dash tredemølle displaypanel er designet for profesjonell og felles bruk. Tallene på skjermpanelet er tydelige, og trykknappene er veldig enkle å bruke. Du har tilgang til allsidige hurtigtaster for både hastighet og vinkel. Det er til og med ni knapper for hver funksjon, så brukeren kan velge et komfortabelt nivå ved å trykke på hurtigtastene. På et øyeblikk viser skjermpanelet alt du trenger å vite: tid, distanse, hastighet, vinkel, kaloriforbruk og aktuelt program. Diamond Dash tredemøller har den lengste garantien på markedet: 36 måneder i hjemmebruk og 24 måneder i profesjonell og felles bruk.


FitNord Diamond Dash er en fantastisk tredemølle for profesjonell bruk, takket være enkle funksjoner og holdbare deler. Start en ny æra på treningsstudioet og bestill din egen FitNord Diamond Dash med en gang!

Husk at maskinen aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv omtreningsapparatet har «føtter». Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsapparatet kan være følsomt for statisk elektrisitet, noe en matte beskytter godt mot.

Vi hos Treningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

NEDLASTBARE FILER

FitNord Diamond Dash 1000 tredemølle manual

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerFN101843
EAN-kode6430070952406
VaremerkeFitNord
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer22 st
HåndpulssensorerJa
Stigningsintervaller0-15%
TransporthjulNei
Vekt230 kg
Maks brukervekt180 kg
Lengde232 cm
Bredde103 cm
Høyde175 cm
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
Laveste hastighet1 km/h
Høyeste hastighet20 km/h
Motor4,5 hk
AC/DC MotorDC
Løpeoverflate lengde166 cm
Løpeoverflate bredde58 cm
Garanti - privat3 års garanti
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / Björn T

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Eva S

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Olof R

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å fylle ut min e-postadresse godtar jeg at Training365 Pro behandler mine personopplysninger for å kunne sende markedsføringsmateriell som er tilpasset meg i henhold til Training365 Pros personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen