• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Kondisjon  Treningsapparater  Tredemøller  Hammer Sport Q.Vadis 10.0

Hammer Sport Q.Vadis 10.0

Hammer Sport
-11%
Hammer Sport Q.Vadis 10.0
Beskrivelse

Beskrivelse

Høyteknologisk tredemølle for ambisiøse langdistanseløpere. Multimediastøtte for ekstra motivasjon.

  • Rask montering! 90 % ferdigmontert
  • Slitebaneområde med revolusjonerende vertikal foldefunksjon
  • 15,6" farge-TFT-berøringsskjerm + nettbrett-PC-holder, USB, Bluetooth og WLAN-funksjon
  • Forhåndsinstallerte live-ruter og apper + Kinomap
  • 30 treningsprogrammer, tilpassbart pulsprogram + 12 brukerdefinerte programplasser + ZWIFT-kompatibilitet

Sprint unna konkurrentene
Leter du etter en tredemølle med alle klokkene og fløyter? Det må være høyteknologisk og ha en stor berøringsskjerm? Q.VADIS 10.0 er akkurat det du har lett etter! Forbedre kondisjonsnivået hjemme og fortsett å slå dine egne raskeste tider. De geniale løpefunksjonene til HAMMER Q.VADIS 10.0 vil få hjertet ditt til å hoppe over et slag:

  • Toppfart 22 km/t
  • 3 hk tredemøllemotor
  • Hurtigvalgknapper: endre hastigheten fra 4 km/t til 5, 6, 8 eller 10 km/t, samt stigningen: fra 3 % til 6 % eller 9 %
  • 30 treningsprogrammer + live-ruter
  • Slitebaneareal på 152 x 51 cm
  • 15,6" farge-TFT-berøringsskjerm
  • Innovative treningsapper

Legg til mer variasjon til treningen din med treningsapper som ZWIFT og Kinomap (forhåndsinstallert). Den smarte designen til Q.VADIS 10.0 tredemølle kan foldes sammen vertikalt på sekunder for maksimal plassbesparelse. Du har til og med en flaskeholder integrert i denne tredemøllemodellen. Gjør hjemmet ditt til en løpebane og belønn deg selv med den unike løpefølelsen bare Q.VADIS 10.0 kan gi deg!

Foldesystem i verdensklasse etterlater konkurrentene i støvet
Det revolusjonerende foldesystemet sørger for at ditt begrensede boareal ikke blir påvirket. Det innovative og revolusjonerende foldesystemet til Q.VADIS 10.0 lar deg låse tredemøllen i vertikal posisjon når du er ferdig med treningen. De praktiske integrerte transportrullene lar deg flytte systemet uten problemer.

Din kontrollenhet med TFT-fargeskjerm
Hurtigvalgknappene på konsollen lar deg kontrollere løpehastigheten og stigningsvinkelen. En nettbrettholder direkte på konsollen gir et sikkert sted for mobilenheten din. Datamaskinknappene sikrer umiddelbar tilgang til alle viktige treningsinnstillinger. Knappene styrer treningsstart/stopp, stigning og hastighet. Den Bluetooth-kompatible innebygde datamaskinen kobles enkelt til nettbrettet eller smarttelefonen for å hjelpe deg med å forbedre løpeopplevelsen med motiverende musikk eller forhåndsinstallerte apper (Netflix, Chrome, YouTube – kompatibel med ZWIFT og Kinomap). Datamaskinen har WLAN-funksjon for enda mer variasjon! Tredemøllen kan kobles til en hotspot eller direkte til hjemmenettverket for å bruke de ulike treningsappene og surfe på Internett.

Hold øye med ytelsen din ved hjelp av den store farge-TFT-berøringsskjermen
Alle treningsdataene dine er lett tilgjengelige via den store 15,6" berøringsskjermen. Få tilgang til følgende data i fargerike diagrammer via berøringskontroll: Distanse, stigning, kalorier, puls, treningstid, hastighet, tilgang til ulike apper, USB-tilgang, innstillinger, live-ruter og det store utvalget av integrerte treningsprogrammer.

Live ruteopplevelse med 6 forhåndsinstallerte live-ruter eller via Kinomap og ZWIFT

Gå av baken og løp! Prøv våre virtuelle ruter i fjellet eller på stranden! Disse rutene er forhåndsinstallert på din Q.VADIS 10.0 tredemølle. Alternativt kan du installere ZWIFT-appen på nettbrettet. Koble enheten til den innebygde tredemølledatamaskinen via Bluetooth. ZWIFT lar deg løpe over fascinerende virtuelle verdener mens du konkurrerer mot et verdensomspennende løpefellesskap. Tren med andre løpeentusiaster fra hele verden for å forbedre din beste ytelse enda mer. Kinomap-appen er forhåndsinstallert på datamaskinen ombord på din nye tredemølle. Den lar deg oppleve Kinomap direkte på tredemølleskjermen.

Den integrerte USB-tilkoblingen lader smarttelefonen eller nettbrettet automatisk mens du trener. Spill av musikk eller filmer fra en USB-pinne. De integrerte høyttalerne forbedrer løpeopplevelsen.

Stort slitebaneområde for topp ytelse
Det store slitearealet måler 152 x 51 cm. Den robuste konstruksjonen gir løpere med en kroppsvekt på opptil 150 kg en autentisk løpeopplevelse. Overflaten på Q.VADIS 10.0 slitebaneområdet kommer med et anti-skli grep for å sikre sikkerhet under dine mest intense spurter. Nyt friheten til uendelige løpeturer under hver treningsøkt.

Som om du løp på skogbunnen...
Det vibrasjonsdempede, supermyke slitebaneområdet, i forbindelse med 6-punkts dempingssystemet, sørger for en realistisk løpefølelse ved hvert steg. Den leddvennlige bevegelsessekvensen på tredemøllen føles som om du løper på en myk skogbunn. Denne innovative tredemølleteknologien lar deg gjennomføre de lengste treningsøktene uten belastning.

Tilpasset stigningsfunksjon
Tredemøllemotoren til Q.VADIS 10.0 har en effekt på 3 hk og gir hastigheter mellom 0,3 og 22 km/t. Du kan øke stigningen fra 0 % til 12 % mens du løper, ved å bruke pilknappene på konsollen. Berøring av en av de tre Quick Incline-knappene (3 %, 6 % eller 9 %) vil endre stigningen på tredemøllen umiddelbart.

Best av alt: Den unike strukturelle designen til Q.VADIS 10 hever hele strukturen oppover når stigningsvinkelen endres, noe som betyr at visningsvinkelen automatisk justeres til den nye stigningen.

Pulskontroll med display
Kjøres trygt etter puls. Q.VADIS 10.0 kommer med integrerte håndpulssensorer. Du kan måle pulsen når som helst under treningen. Bare berør de sølvfargede håndpulssensorene for å få en nøyaktig avlesning av din nåværende hjertefrekvens på skjermen. Du kan alternativt bruke det valgfrie brystbeltet, som kommer med en integrert pulsmottaker.

Programmer på flukt
Velg mellom 30 forhåndsinnstilte treningsprogrammer. Hvert program er delt opp i 16 ben der du kan endre hastighet og stigning når du vil. Du kan også lagre dine egne brukerprogrammer (maks. 12), der du ved hjelp av fingeren på berøringsskjermen stiller inn nøyaktig hastighet og stigning for hvert av beina.

Q.VADIS 10.0 tredemølle garanterer trygge treningsforhold i tråd med pulsgrensene du angir. Du må bruke det valgfrie brystbeltet for denne funksjonen.

Dokument

Produktmanual

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa5163
EAN-kode4005251516306
VaremerkeHammer Sport
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer43
Antall brukere12
Mål & Vekt
Lengde181 cm
Bredde83 cm
Høyde143 cm
Vekt95 kg
Mål når slått sammen74 x 83 x 170 cm
Løpeoverflate lengde152 cm
Løpeoverflate bredde51 cm
Høyde (gulv-løpeflate)15 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Stigningsintervaller0-12%
Funksjoner
BluetoothJa
FlaskeholderJa
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
Motor3 hk (peak 7,5 hk)
AC/DC MotorDC
Laveste hastighet0,3 km/h
Høyeste hastighet22 km/h
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen