• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

Spring Deals! Opp til 60% rabatt

Lagerrydding  Kondisjon  Treningsapparater  Abilica XC-Classic 2000

Abilica XC-Classic 2000

Abilica
Abilica XC-Classic 2000
testvinnareImageMobil
Beskrivelse

Beskrivelse

Abilica XC-Classic 2000 er utviklet i samarbeid med verdens beste skiløper Johannes Høsflot Klæbo.

Abilica XC-Classic 2000 gir brukeren mulighet til å trene styrke, kondisjon og langrennsteknikk hele året. Høyden på maskinen og og returfunksjonen er designet for å gi en naturtro følelse. Monitoren måler watt, frekvens og fart. Høyde på 218 cm. passer alle rom med normal takhøyde. Abilica XC-Classic 2000 uten Abilica XC-Classic FloorStand kan festes til veggen.

Anmeldelse fra Best i test

Høytytende stakemaskin med mobilholder og sjenerøs garanti
Abilica XC-Classic 2000 er ikke bare en vanlig stakemaskin – den er utviklet i samarbeid med Johannes Høsflot Klæbo, et ekte ikon innen langrenn. Ved hjelp av hans ekspertise og erfaring har denne treningsmaskinen blitt utviklet for å være helt optimal. Ved første øyekast ligner den på Concept 2 SkiErg, som regnes som en slags referansemodell blant stakemaskiner. XC-Classic 2000 skiller seg imidlertid ut på noen punkter.

Overlegen garantiperiode gjenspeiler kvaliteten
Til å begynne med er vi imponert over at Abilica tør å gi hele 5års garanti. Til sammenligning har konkurrenten Concept 2, hvis kjennetegn er den høye kvaliteten, kun 2 års garanti. Det garanterer et trygt kjøp, og vår erfaring er at Abilica også har veldig god kundestøtte i tilfelle noe skulle gå galt.

En annen detalj som skiller de to stakemaskinene fra hverandre, er smarttelefonholderen som vi finner rett over displayet på XC-Classic 2000. Vi vet av erfaring at staking av og til kan bli litt kjedelig, og da er holderen en perfekt løsning for deg som vil bryte kjedsomheten med din favorittserie eller et TV-program.

Brukervennlig, men ordinær treningscomputer
Man blir ikke overveldet av et skred av treningsprogrammer når man trener med stakkemaskin, og det synes vi heller ikke er nødvendig. Når du har slått på det bakgrunnsbelyste displayet, har du åtte treningsprogrammer å velge mellom. De er alle av en enklere modell og du kan blant annet velge mellom ulike intervaller for nedtelling av distanse og kalorier. Programvaren er også utstyrt med Bluetooth, som lar deg måle pulsen trådløst, men pulsbånd er ikke inkludert i prislappen.

Luftmotstanden gjør at hvert tak oppleves som både skånsomt og naturlig, mye takket være hvor effektivt tauet trekkes tilbake til utgangsposisjonen. Dette betyr at du kommer tilbake i posisjon for neste stavtak i passe takt. Sammenlignet med andre stakemaskiner med luftmotstand er det ikke mye som skiller modellene fra hverandre med tanke på følelse.

Perfekt før Birken
Abilica XC-Classic 2000 er et trygt kjøp for deg som trener til Birken eller rett og slett bare liker treningen som en stakemaskin gir. Modellen finnes i to versjoner – med gulvplate og uten. For deg som bor trangt, men vet hvor du skal plassere stakemaskinen, anbefaler vi den veggmonterte modellen. Hvis du derimot ønsker å kunne flytte på stakemaskinen din, anbefales en gulvplate, siden den også er utstyrt med hjul.

+ Mobiltelefonholder, lang garanti, komfortabel stakebevegelse
– Pulsbånd er ikke inkludert

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerMy373324
EAN-kode7051943733244
VaremerkeAbilica
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
Mål & Vekt
Bredde58 cm
Høyde215 cm
Dybde39 cm
Vekt40 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt180 kg
Fristående/VegghengtVegghengt
Funksjoner
BluetoothJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
Motor & Drivsystem
MotstandssystemLuftmotstand
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø5 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Garantibetingelser5 år på ramme, utskiftbare deler 2 år. Slitedeler 1 år.
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen